Tuki
Liity kokoukseenKirjauduKirjaudu Liity kokoukseenKirjauduKirjaudu 

Ilmainen verkkoneuvottelu

Soittajat voivat muodostaa yhteyden Internetin avulla ilmaisen konferenssiohjelmistomme avulla, ja he voivat liittyä kokoukseesi kaikkialta maailmasta ilmaiseksi!
Rekisteröidy nyt
puhelun sivulla iPhonessa ja iPadissa
neljä ihmistä on yhteydessä maapallolla

Yhdistä mistä tahansa vain Internet -yhteyden avulla

Ei aikaa vieviä asennuksia, ei latauksia.

Ilmainen online -neuvotteluohjelmistomme tarjoaa soittajillesi äärimmäisen joustavuutta liittyä ilmaiseen verkkokokoukseen. FreeConference.com Puhelinnumerot, Videoneuvottelu ja Näytön jakaminen Palvelut sopivat saumattomasti yhteen verkkoneuvottelualustamme kanssa, mikä antaa osallistujille vapauden liittyä verkkokokoukseen haluamallaan tavalla.

Se on yksinkertaista! Lähetä vain henkilökohtainen kokoushuoneesi URL -osoite. Kaikkien tarvitsee vain päästä verkkokokoukseen. Näe kaikki puhelusi puheluissa, kutsu uusia vieraita lennossa ja pidä ilmaisia ​​puheluita mistä päin maailmaa tahansa.

Verkkoneuvottelut ilman latauksia - toinen loistava, ilmainen ominaisuus FreeConference.com -sivustolta.

suurennettu sivun URL -osoite osoittaa, että sovellus on selainpohjainen

Järjestä ilmainen neuvottelupuhelu tai videoneuvottelu heti!

Luo FreeConference.com -tilisi ja pääset käsiksi kaikkeen, mitä yrityksesi tai organisaatiosi tarvitsee, kuten video- ja Näytön jakaminen, Puhelujen ajoitus, Automaattiset sähköpostikutsut, muistutukset, Virtuaalinen kokoushuone ja paljon muuta.

ILMOITTAUDU NYT
ylittää