ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Συμμετοχή σε συνάντησηΕγγραφήΣύνδεση Λάβετε μέρος σε μια συνάντησηΕγγραφήΣύνδεση 

Δωρεάν Συνδιάσκεψη στο Διαδίκτυο

Οι καλούντες μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο με το δωρεάν λογισμικό συνεδρίων, συμμετέχοντας δωρεάν στη συνάντησή σας από οπουδήποτε στον κόσμο!
Εγγραφείτε τώρα
στη σελίδα κλήσεων σε iPhone και iPad
τέσσερα άτομα που συνδέονται στη γη

Συνδεθείτε από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο

Δεν απαιτούνται χρονοβόρες εγκαταστάσεις, δεν απαιτούνται λήψεις.

Το δωρεάν διαδικτυακό λογισμικό συνεδρίων προσφέρει στους καλούντες σας την απόλυτη ευελιξία για να συμμετάσχετε στη δωρεάν διαδικτυακή σας συνάντηση. Του FreeConference.com Αριθμοί κλήσης, Βιντεοδιασκέψεις και Κοινή χρήση οθόνης οι υπηρεσίες συμβαδίζουν απρόσκοπτα με την πλατφόρμα διασκέψεων ιστού, δίνοντας την ελευθερία στους συμμετέχοντες σας να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή συνάντηση όπως αυτοί επιλέγουν.

Είναι απλό! Απλώς στείλτε το προσωπικό σας URL αίθουσας συνεδριάσεων. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται ο καθένας για να έχει πρόσβαση στη διαδικτυακή σας σύσκεψη. Δείτε όλους στην κλήση σας, προσκαλέστε νέους επισκέπτες εν πτήσει και πραγματοποιήστε δωρεάν κλήσεις από οπουδήποτε στον κόσμο.

Συνδιάσκεψη στο διαδίκτυο χωρίς λήψεις - μια άλλη λαμπρή, δωρεάν λειτουργία από το FreeConference.com.

διευρυμένη διεύθυνση URL σελίδας αποδεικνύει ότι η εφαρμογή βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης

Διοργανώστε μια δωρεάν κλήση συνδιάσκεψης ή μια τηλεδιάσκεψη, ξεκινώντας τώρα!

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο FreeConference.com και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσει η επιχείρηση ή ο οργανισμός σας, όπως βίντεο και Κοινή χρήση οθόνης, Προγραμματισμός κλήσεων, Αυτοματοποιημένες προσκλήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπενθυμίσεις, Εικονική αίθουσα συσκέψεων και πολλά άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ
διασχίζουν