Terméktámogatás
Csatlakozzon a MeetinghezRegisztráljBejelentkezés Csatlakozzon egy értekezlethezRegisztráljBelépek 

Ingyenes webkonferencia

A hívók az interneten keresztül csatlakozhatnak ingyenes konferenciaszoftverünkkel, és ingyenesen csatlakozhatnak a találkozóhoz a világ bármely pontjáról!
Regisztrálj most
hívás oldalon iPhone és iPad készüléken
négy ember kapcsolódik a földre

Csatlakozás bárhonnan csak internetkapcsolat használatával

Nincs időigényes telepítés, nincs szükség letöltésre.

Ingyenes online konferencia szoftverünk a lehető legnagyobb rugalmasságot nyújtja a hívóknak az ingyenes webes értekezlethez való csatlakozáshoz. FreeConference.com Telefonos számok, Videókonferenciázás és a Képernyőmegosztás szolgáltatások zökkenőmentesen illeszkednek webkonferencia -platformunkhoz, így a résztvevők szabadon csatlakozhatnak a webes értekezlethez.

Ez egyszerű! Csak küldje el a személyes konferenciaterem URL -jét. Mindenkinek ennyi kell ahhoz, hogy hozzáférjen a webes értekezletéhez. Láthat mindenkit hívása közben, új vendégeket hívhat menet közben, és ingyenes hívásokat tarthat a világ bármely pontjáról.

Online konferencia letöltések nélkül - egy másik ragyogó, ingyenes szolgáltatás a FreeConference.com webhelyről.

a nagyított oldal URL -címe bizonyítja, hogy az alkalmazás böngészőalapú

Szervezzen ingyenes konferenciahívást vagy videokonferenciát most!

Hozzon létre FreeConference.com -fiókját, és hozzáférhet mindenhez, amire szüksége van ahhoz, hogy vállalkozása vagy szervezete működésbe léphessen, például videókhoz és Képernyőmegosztás, Hívásütemezés, Automatikus e -mail meghívók, emlékeztetők, Virtuális tárgyalóterem és még sok más.

IRATKOZZ FEL MOST
kereszt