Atbalsts
Pievienojieties sapulceiReģistrētiesPieslēgties Pievienojieties sapulceiPierakstītiesPieslēgties 

Bezmaksas tīmekļa konferences

Zvanītāji var izveidot savienojumu, izmantojot internetu, izmantojot mūsu bezmaksas konferenču programmatūru, bez maksas pievienojoties sapulcei no jebkuras vietas pasaulē!
Piesakies tagad
zvanu lapā iPhone un iPad
uz zemes ir saistīti četri cilvēki

Izveidojiet savienojumu no jebkuras vietas, izmantojot tikai interneta savienojumu

Nav laikietilpīgas instalācijas, nav nepieciešama lejupielāde.

Mūsu tiešsaistes bezmaksas konferenču programmatūra piedāvā zvanītājiem maksimālu elastību, lai pievienotos bezmaksas tīmekļa sapulcei. FreeConference.com Iezvanīšanas numuri, Video konferences un Ekrāna koplietošana pakalpojumi nevainojami sakrīt ar mūsu tīmekļa konferenču platformu, sniedzot dalībniekiem iespēju pievienoties tīmekļa sapulcei pēc izvēles.

Tas ir vienkārši! Vienkārši nosūtiet savu personīgo konferenču telpas URL. Tas ir viss, kas nepieciešams ikvienam, lai piekļūtu jūsu tīmekļa sapulcei. Redziet ikvienu zvanot, uzaiciniet jaunus viesus lidojuma laikā un turiet bezmaksas zvanus no jebkuras vietas pasaulē.

Tiešsaistes konferences bez lejupielādes - vēl viena lieliska, bezmaksas FreeConference.com funkcija.

palielināts lapas URL pierāda, ka lietotne ir balstīta uz pārlūkprogrammu

Organizējiet bezmaksas konferences zvanu vai video konferenci, sākot jau tagad!

Izveidojiet savu FreeConference.com kontu un iegūstiet piekļuvi visam, kas nepieciešams jūsu uzņēmumam vai organizācijai, piemēram, video un Ekrāna koplietošana, Zvanu plānošana, Automātiski e -pasta uzaicinājumi, atgādinājumi, Virtuālā sanāksmju telpa un daudz kas cits.

PIERAKSTIES TAGAD
šķērsot