parama
Prisijunkite prie susitikimoUžsiregistruotiPrisijungti Prisijunkite prie susitikimoUžsiregistruotiPrisijungti 

Nemokamos interneto konferencijos

Skambinantieji gali prisijungti naudodamiesi internetu su mūsų nemokama konferencijų programine įranga ir nemokamai prisijungti prie jūsų susitikimo iš bet kurios pasaulio vietos!
Užsiregistruokite dabar
skambučių puslapyje „iPhone“ ir „iPad“
keturi žmonės yra susiję žemėje

Prisijunkite iš bet kur naudodami tik interneto ryšį

Nereikalauja daug laiko reikalaujančių diegimų, nereikia atsisiųsti.

Mūsų nemokama internetinė konferencijų programinė įranga suteikia skambintojams maksimalų lankstumą prisijungti prie nemokamo žiniatinklio susitikimo. FreeConference.com Skambinimo numeriai, Vaizdo konferencija ir Ekrano bendrinimas Paslaugos sklandžiai derinamos su mūsų interneto konferencijų platforma, suteikdama dalyviams laisvę prisijungti prie žiniatinklio susitikimo.

Tai paprasta! Tiesiog atsiųskite asmeninį konferencijų salės URL. Tai viskas, ko reikia visiems norintiems pasiekti jūsų žiniatinklio susitikimą. Matykite visus skambučius, pakvieskite naujų svečių skraidydami ir nemokamai skambinkite iš bet kurios pasaulio vietos.

Internetinės konferencijos be atsisiuntimų - dar viena puiki nemokama „FreeConference.com“ funkcija.

padidintas puslapio URL įrodo, kad programa pagrįsta naršykle

Pradėkite nemokamą konferencinį pokalbį ar vaizdo konferenciją nuo dabar!

Sukurkite „FreeConference.com“ paskyrą ir gaukite prieigą prie visko, ko reikia jūsų verslui ar organizacijai, pvz., Vaizdo įrašams ir Ekrano bendrinimas, Skambučių planavimas, Automatiniai el. Pašto kvietimai, priminimai, Virtualus susitikimų kambarys ir kt.

GAUTI NUOLAIDĄ
kirsti