Suport
Alăturați-vă întâlniriiInscrie-te!Autentificare Alăturați-vă unei întâlniriInscrie-teAutentificare 

Conferințe web gratuite

Apelanții se pot conecta utilizând internetul cu software-ul nostru gratuit de conferințe, alăturându-vă întâlnirii dvs. de oriunde din lume gratuit!
Înregistrează-te acum
în pagina de apel de pe iPhone și iPad
patru oameni conectați pe pământ

Conectați-vă de oriunde folosind doar o conexiune la internet

Fără instalări care necesită mult timp, nu sunt necesare descărcări.

Software-ul nostru gratuit de conferințe online oferă apelanților dvs. flexibilitatea maximă pentru a vă alătura întâlnirii dvs. web gratuite. FreeConference.com Numere de apelare, Videoconferinta și Partajarea ecranului serviciile se potrivesc perfect cu platforma noastră de conferințe web, oferind participanților dvs. libertatea de a se alătura întâlnirii web după cum doresc.

E simplu! Trebuie doar să trimiteți adresa URL personală a sălii de conferințe. Asta este tot ce are nevoie oricine pentru a vă accesa întâlnirea pe web. Vedeți-i pe toți în apel, invitați noi invitați din mers și țineți apeluri gratuite de oriunde din lume.

Conferințe online fără descărcări - o altă funcție strălucitoare și gratuită de la FreeConference.com.

adresa URL a paginii mărite dovedește că aplicația este bazată pe browser

Găzduiți o conferință gratuită sau o conferință video, începând de acum!

Creați-vă contul FreeConference.com și obțineți acces la tot ce aveți nevoie pentru ca afacerea sau organizația dvs. să înceapă, cum ar fi videoclipurile și Partajarea ecranului, Programarea apelurilor, Invitații prin e-mail automate, mementouri, Sala de întâlnire virtuală și multe altele.

INSCRIE-TE ACUM
trece