Podpora
Pripojte sa k schôdzkePrihlásiť SePrihlásiť sa Pripojte sa k schôdzkeZaregistrovať saPrihlásiť sa 

Bezplatné webové konferencie

Volajúci sa môžu spojiť pomocou internetu s naším bezplatným konferenčným softvérom a pripojiť sa k vášmu stretnutiu odkiaľkoľvek na svete zadarmo!
Zaregistrujte sa teraz
na stránke hovoru v iPhone a iPade
štyria ľudia spojení na Zemi

Pripojte sa odkiaľkoľvek pomocou iba internetového pripojenia

Nevyžadujú sa žiadne časovo náročné inštalácie, žiadne sťahovanie.

Náš bezplatný online konferenčný softvér ponúka vašim volajúcim maximálnu flexibilitu, ak sa chcú pripojiť k vášmu bezplatnému webovému stretnutiu. Stránky FreeConference.com Vytáčané čísla, Video konferencia a Zdieľanie obrazovky služby hladko zapadajú do našej platformy pre webové konferencie a poskytujú vašim účastníkom slobodu pripojiť sa k webovému stretnutiu podľa vlastného výberu.

Je to jednoduché! Stačí poslať adresu URL vašej osobnej konferenčnej miestnosti. To je všetko, čo niekto potrebuje na prístup k vašej webovej schôdzi. Pozrite sa na každého, komu telefonujete, pozývajte nových hostí za chodu a podržte bezplatné hovory odkiaľkoľvek na svete.

Online konferencie bez sťahovania - ďalšia skvelá bezplatná funkcia od FreeConference.com.

Zväčšená adresa URL stránky dokazuje, že aplikácia je založená na prehliadači

Zorganizujte bezplatný konferenčný hovor alebo videokonferenciu, hneď od začiatku!

Vytvorte si svoj účet FreeConference.com a získajte prístup ku všetkému, čo vaša firma alebo organizácia potrebuje, aby sa presadila, napríklad k videu a Zdieľanie obrazovky, Zavolajte na plánovanie, Automatizované e -mailové pozvánky, upomienky, virtuálna zasadacia miestnosť a ďalšie.

PRIHLÁSIŤ SA TERAZ
kríž