Podpora
Pridružite se sestankuVpisPrijava Pridružite se sestankuPrijavaVpiši se 

Brezplačne spletne konference

Kličoči se lahko povežejo prek interneta z našo brezplačno programsko opremo za konferenco in se brezplačno pridružijo vašemu srečanju z vsega sveta!
Prijavite se zdaj
na strani za klic v napravah iPhone in iPad
štirje ljudje povezani na zemlji

Povežite se od koder koli prek internetne povezave

Brez zamudnih namestitev, brez prenosov.

Naša brezplačna spletna programska oprema za konference vašim klicalcem ponuja največjo fleksibilnost pri vključitvi v brezplačni spletni sestanek. FreeConference.com Klicne številke, Video konferenca in Skupna raba zaslona storitve brez težav združujejo z našo platformo za spletne konference, kar vašim udeležencem daje svobodo, da se pridružijo spletnemu srečanju, kot se odločijo.

Preprosto je! Pošljite samo URL svoje osebne sejne sobe. To je vse, kar kdo potrebuje za dostop do vašega spletnega sestanka. Oglejte si vse, ki vas kličejo, povabite nove goste med letom in opravljajte brezplačne klice od koder koli na svetu.

Spletne konference brez prenosov - še ena briljantna, brezplačna funkcija s spletnega mesta FreeConference.com.

povečan URL strani dokazuje, da aplikacija temelji na brskalniku

Gostite brezplačen konferenčni klic ali video konferenco, začnite zdaj!

Ustvarite svoj račun FreeConference.com in pridobite dostop do vsega, kar potrebujete za svoje podjetje ali organizacijo, kot sta video in Skupna raba zaslona, Razporejanje klicev, Avtomatizirana e -poštna povabila, opomniki, virtualna sejna soba in še več.

PRIJAVI SE ZDAJ
čez