Підтримка
Приєднуйтесь до зустрічізареєструватисяВвійти Приєднуйтесь до зустрічізареєструватисяУвійти 

Безкоштовні веб -конференції

Абоненти можуть підключитися за допомогою Інтернету за допомогою нашого безкоштовного програмного забезпечення для конференцій, приєднавшись до вашої зустрічі з будь -якої точки світу безкоштовно!
Зареєструватися
на сторінці виклику на iPhone та iPad
чотири людини з'єднані на землі

Підключайтеся з будь -якого місця, використовуючи лише підключення до Інтернету

Ні трудомістких установок, ні завантаження не потрібно.

Наше безкоштовне програмне забезпечення для онлайн -конференцій пропонує вашим абонентам максимальну гнучкість для приєднання до вашої безкоштовної веб -зустрічі. FreeConference.com Цифрові цифри, Відеоконференція і Обмін екраном послуги бездоганно поєднуються з нашою платформою для веб -конференцій, надаючи вашим учасникам свободу приєднуватися до веб -зустрічі на свій розсуд.

Це просто! Просто надішліть URL -адресу своєї особистої конференц -зали. Це все, що потрібно кожному, щоб отримати доступ до вашої веб -зустрічі. Дивіться всіх під час дзвінка, запрошуйте нових гостей на льоту та здійснюйте безкоштовні дзвінки з будь-якої точки світу.

Онлайн -конференції без завантажень - ще одна блискуча безкоштовна функція з FreeConference.com.

збільшена URL -адреса сторінки доводить, що програма базується на браузері

Розмістіть безкоштовну конференц -дзвінок або відеоконференцію, починаючи зараз!

Створіть свій обліковий запис FreeConference.com і отримайте доступ до всього, що потрібно вашому бізнесу чи організації, щоб досягти успіху, наприклад відео та Обмін екраном, Планування дзвінків, Автоматичні запрошення електронною поштою, нагадування, віртуальна кімната для нарад тощо.

ЗАРЕЄСТРУЙСЯ ЗАРАЗ
перетинати